lördag 19 april 2008

Körslaget & Tandvärk

I kväll har familjen en riktig myskväll. En god middag med biff, strips och bearnaisås och körslaget på TV.

Lilltjejen bara älskade Team Kantz med "Hearts of fire" själv är jag barnsligt förtjust i Brolle, vilken röst och utstrålning! så här håller vi tummarna för grabbarna i kväll.

Jag har inte haft mycket nytta av maken sedan han kom hem från Tyskland. Han har en fruktansvärd tandvärk och är långt ifrån sitt vanliga jag. På onsdag har han fått en akut tid hos tandläkaren och fram tills dess får han leva på värktabletter.
Maken är annars en av de mest smärttåliga personer jag mött. Han har gått 2 km i skogen med brutet ben, tågluffat genom Europa med bruten handled och detta innan han träffat läkare.
OJ, nu vrålade han i köket.
Önskar det fanns något jag kunde göra för honom. NEJ nu är han helt under isen....det måste finnas någonstan man kan vända sig i akut, akut, akut situationer?

2 kommentarer:

  1. Stackarn! Fy vad hemskt och få vänta så länge innan han kan gå till tandläkaren, finns det ingen jourtandläkare som man kan gå till på helgen?? Jag hade aldrig klarat av och vänta "klen" som jag är...

    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Själv är jag också "klen" och skulle inte klarat många minuter. Gubben ser ut som ett russin i ansiktet för han håller igen smärtan.
    Imorgon bara måste vi få tag på en akut tandläkare!

    SvaraRadera