söndag 4 maj 2008

OZONE Solskyddskläder UPF 50+

Nytt barnklädesmärke med inbyggt solskyddSolkläder från OZONE

Intresset för solskyddskläder ökade bland oss föräldrar under året och medvetenheten om vad de skadliga UVA- och UVB-strålarna gör med våra barns hud fick oss hos www.kidsbutik.se att tänka steget längre än bara solskyddskläder.

Vi kan nu erbjuda ett Nya Zeeländskt barnklädesmärke för bad, lek och fritid.
Ett plagg inte bara för stranden eller poolen, utan som passar även till träningen eller skolan eller när helst det är sol ute.
Solskyddsplaggen är snyggt designade i bomull, polyester, nylon/lycra eller microtwill och finns i ett antal färger och mönster, alla med inbyggt solskydd.
Alla plaggen har UPF 50+, vilket innebär att de skyddar mer än 50 gånger mot solens strålar och filtrerar bort 98% av de farliga UV A-B-strålarna.

Vill man skydda sina barn kan man nu göra det med snyggt designade solskyddskläder!

Plaggen är av märket Ozone, ett välkänt namn i Nya Zeeland, där det funnits i tolv års tid.

Plaggen finns i tre olika textila utföranden och är anpassade för användning vid bad, lek och fritid, inom hus såväl som utomhus.
Det finns att välja mellan separat tröja/byxa, set med tröja och byxa eller heldress med blixtlås på rygg eller på mage.

Plaggen, Badplagg, Polyesterplagg,
Gjort av 100% polyester. Lämpar sig utmärkt för bad och lek vid pool.
Plagget klarar det tuffare klorvattnet bättre än många andra material. Finns som separat tröja/byxa, set med tröja och byxa eller som heldress. Shorts finns i microtwill.

Lekplagg, Nylon/lycra-plagg,
82% nylon, 18% lycra. Ett solskyddsplagg som torkar snabbt efter bad och lek och alltid känns luftigt och skönt på kroppen.
Plagget används i alla sammanhang alltså inte bara på stranden utan när man behöver ett lätt och luftigt skyddande plagg.
Finns som separat tröja/byxa, set med tröja och byxa eller heldress.

FritidsplaggBomullplagg,
56% bomull, 38% polyester och 6% lycra. Plagget passar att använda överallt. Det är sytt i slitstark bomull med en naturlig insydd elasticitet. Plaggen tar lite längre tid att torka pga bomullen, men har samma solskydd.
Plagget passar som fritids/sportplagg.
Till de minsta finns badbyxa i olika mönster och färger..

Storlekar
Storlekarna är upp till 14 år. I de minsta storlekarna finns det plats för blöja.

Tester
Alla plaggen är sydda på Nya Zeeland och testade enligt AS/NZS4399: 1996. Testerna utförs kontinuerligt och i samband med att vi syr upp plaggen, vilket betyder att det finns enskilda tester för varje olika färg- och materialval.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar