onsdag 10 september 2008

Rasavil overall unisex röd/blå stl 92-128 cl


Då kvaliten på en Rasavil overall är så outstanding att den kan användas i flera vintrar har www.kidsbutik.se valt att ta hem overallen i UNISEX färgställning så den kan ärvas och användas om och om igen!
När du väljer storlek rekomenderar vi att du tar den storlek som passar barnets längd. ex (89 cm = 92 cl) (96 cl =98)

Rasavils outstanding vinter overall som har allt. I regn, rusk, sol, köld… oslagbar redan i 25 år
tyget till lekdräkten Rasavil är vatten- och vindtätt – utan att kännas svettigt. Rasavil är ett tåligt klädesplagg för aktiva och vilda barn. Rasavil har varit mödrarnas favorit redan i 25 år.

Mångsidigheten och tåligheten gör lekdräkten Rasavil förmånlig.

Rasavil är den enda fritidsoverallen för barn i lekåldern som i sin helhet tillverkats i Finland.

Vädrets besegrare Rasavil-tyget är testad toppkvalitet.

Den nya teknologins Rasavil-tyg är vatten- och vindtätt och trots det ett tyg som andas.
Rasavil-tygets kvalitetsgaranti är insidans mikroporiga polyuretanbehandling, som håller vattendropparna på utsidan och som andas ut de avkylande vattenångorna (index 60 min. BS7209 3500 g/m2 / 24h DIN 53122).
Vattentätheten mäts med höjden på den vattenpelare tyget tål. Den testade vattentätheten för Rasavil-tyget är upptill 10 000 mm. Det överskrider mångdubbelt minimikraven för materialet för regnkläder. Insidans PU-behandling behåller väderbeständighet-segenskaperna väl bakom det egentliga bastyget, skyddat för slitage.

Rasavil-plagget är en overall både för köld och för slaskväder. Den mångsidiga användningen gör plagget förmånligt, inga separata galonbyxor behövs nödvändigtvis.

Rasavil är en föregångare I att ha avskaffat grensömmarna som lätt utsetts för slitage. Klädernas baksöm, som lätt blir fuktig, har tejpats så att den blivit vattentät.

Rasavil-Tuote Oy som tillverkar lekdräkter av märket Rasavil bildades år 1979. Rasavil-Tuote Oy ligger i Torneälvdalen, i Vojakkala i Torneå.Varje kollektion ritas av proffs i branschen. För tillskärningen och kvalitetskontrollen svarar Rasavil-Tuote Oy. Syarbetet utförs av utbildade underleverantörer på olika håll i norra Finland.

Produktutveckling i samarbete med handeln och konsumenterna
Under hela sin verksamhetstid har Rasavil-Tuote Oy varit lyhörd för handelns och konsumenternas åsikter. Responsen beaktas så väl som möjligt vid planering av nästa kollektion.Storlekar: Måtten är ungefärliga och kan variera lite från olika modeller. Vi har mätt från nacke och ner till mitten av grensömmen, från halslinningen till ärmslutet och innerbenlängden.

Sju goda orsaker att välja Rasavil-kvalitet!

1.Rasavil är finländskt,pålitligt och ansvarsmedvetet kvalitetsarbete.

2.Rasavil skyddar utomordentligtbra mot vind regn och köld.

3.Rasavil-tygets och de tejpade sömmarnas vattentäthet är av toppkvalitet.

4.Rasavil-plagget är bekvämt för barnet. Tygets mikroporiga polyuretanbehandling, andas ut svett och de avkylande vattenångorna.

5.Rasavil-tygets nötningshållfasthet har under flera års användning och vid många tester konstaterats vara utmärkt.

6.Rasvil-plagget är lätt att rengöra. Det räcker ofta att man rengör plagget med en fuktig trasa, vilket förlänger dess livslängd.40-gradig torktumling tillåten.

7.Rasavil-plagget håller flera års slitage och många vildbasares tuffa lekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar