torsdag 29 januari 2009

Frisör och klippning

Varför skall det vara så svårt att hitta en bra frisör?

Är själv en bra bit över 30 och har letat frisör i hela mitt liv. En riktigt bra klippning gör så otroligt mycket. Här i stan finns det frisörer i stort sett i vart gatuhörn så det är inte brist på dom utan det är brist på någon som kan ge MIG en snygg frisyr.

För ca 10 år sedan hittade jag en och jag har aldrig varit så nöjd med håret som då men nästa gång jag kom ditt hade hon flyttat till en ny stad. Fem år senar hittade jag henne i en ny salong här och blev kanonglad, fick ännu en ny BRA klippning men när det var dags igen så var hon föräldraledig.

Men jag ger inte upp det kan inte finnas bara EN som klipper mig bra. Sist jag var iväg för att klippa mig var det bråttom och jag gick till ett ställe med dropp in och tog en kölapp. Oftast brukar det inte bli något vidare på sådan ställen men denna tjejen var en TROLLKARL med saxen. Shit vad bra det blev!.

Men tror ni jag tog hennes namn??? nej det missade jag. Var på stan igår och försökte leta upp henne och tror jag hittade rätt så nu har jag en tid bokad för kl 10.00.

Skall bli spännande och se om jag kommer hem med en taskig standard klippning eller en riktigt snygg frisyr :)

2 kommentarer:

  1. Hoppas du hittade rätt :) Det är verkligen en guldgruva att hitta en bra frisör. Hade en en gång i tiden, tog dock galet mycket, men har hittat en nu som är grym och tar halva priset mot den förra. Då blir man nöjd :)

    SvaraRadera
  2. Är inte säker på att jag är lika nöjd som sist. Skall ta en duch nu och göra håret som jag brukar så får vi se ;)

    SvaraRadera