tisdag 14 juli 2009

Svammel om jobb, IKEA, barnrum mm

Härligt att det slutat regna. Hotellet fick en del avbokningar under veckorna när det regnade men nu när solen kikar fram igen har det bokats på riktigt bra. Skulle ha en dag ledigt imorgon men då det blivit fler gäster än vad som var planerat för får jag gå in extra och göra några timmar. Annars var planerna för onsdagen att skura nederplanet härhemma för vi skall byta tjejernas rum. Lilltjejen som har tusentals leksaker och som faktiskt tycker om att leka med dom behöver mer golvyta och bra förvarings lösningar. Storatjejn som aldrig är på sitt rum utan far runt med olika kompisar skulle behöva ett litet rum att slappa i. Som det är nu så har storatjejen ett relativt stort rum och lilltjejens är inte mycket större än en garderob.
Vi passar på att göra bytet denna veckan då storatjejen är hos farmor och farfar i Norge (hon vet inget) och som en överaskning har vi köpt henne en egen bärbar dator. När jag gjort mina timmar på jobbet imorgon åker vi till IKEA och inhandlar helt nya möbler och textilier till rummet. Kära maken var uppe till kl 03.00 i natt, han mätte allt i rummet och gjorde sedan en shoppinglista på IKEAs sida, riktikt coola grejer hade han hittat. Tanken är att storatjejens nya rum skall gå i vitt, svart och rött och med en lurvig grön matta. Måste också hitta en snygg planch/tavla med hästar.
Lilltjejen får inte mycket nytt men vi har en hel del som vi kan möblera upp med. Funderar på att köpa några wallis ( barnlycke.se ) till henne men är osäker på om de sitter bra på målade betongväggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar