torsdag 15 maj 2008

Svammel & Kryp strumpbyxorHar jobbat hemmifrån idag. Det har varit skönt att "lufsa" omkring i mysisdressen.Mina goa tjejer gick hem från skolan idag, det är inte långt men de har en stor trafikerad väg att korsa så de brukar åka skolbuss men idag fick de sällskap av grannen och hennes dotter.Kvällen har gått fort. Dottern och jag har gjort läxor, hon går i tredje klass och just nu läser dom om dinosaurier. Vilka facinerande varelser......och vilka totalt outalbara namn de har.För första gången på evigheter ligger alla barnen i sina egna sängar. Sonen fick flytta tillbaka till sitt rum igår efter att vi i flera dagar har sanerat det från sot.Skall bli skönt att få krypa ner och sova en hel (förhoppningsvis) natt utan sparkande barn i sängen.
Idag har kunderna bla tyckt om:
KRYP StrumpbyxaFräckaste halkskydden!
Trestegs halkskyddet är utformat i en cool design som är placerad på fot, knän och rumpa.
KRYPs krypstrumpbyxa är hittills det första hjälpmedlet för barn i krypstadiet.
Grundarna till KRYP är mammor som haft barn i krypstadiet.
De ville underlätta för sina barn eftersom små olyckor hände gång på gång när barnen lärde sig krypa.
Även deras vänner berättade att de upplevde krypstadiet jobbigt och speciellt då det inte fanns mattor i hemmet som barnet fick fäste på.
Då föddes krypstrumpbyxan! Ett provexempel gjordes och man kunde se stor skillnad när barnet kröp. Barnen älskar byxorna och visst är de coola!
3 kommentarer:

 1. Krypbyxorna måste jag prova när det blir dax för min lille pöjk att krypa

  SvaraRadera
 2. Absolut! men då får jag ta hem lite fler färger att välja på :)

  SvaraRadera
 3. Heej!
  duu, vart kan man köpa sånna där kryp strumpbyxor, dom var ju jätte grymma och praktiska, skulle vilja testa på min son som halkar runt här hemma när han försöker krypa :)

  SvaraRadera